Labels

A KEEPER (5) Advertisement (5) announcement (4) Apam (20) Articles (3) Awards (24) Beef (5) Bread (120) Brownies (15) Cakes (113) Charity (6) Chicken (17) Chiffon (12) Contest (5) Cookies (65) Crafts (1) Cuppies Design (56) Dedication (57) Dessert (3) Donut (6) Drinks (10) Equipments (6) Fish (5) Fondant (1) Gifts (1) Health (1) HELP (1) Information (4) Ingredients (6) Islam (4) Jalan-jalan Cari Makan (2) Kuih-muih (99) Lauk-pauk (118) MANUALS (2) Muffins (39) MY BOOK (3) Orders (3) Pasta (12) Pies n Pastry (21) Pies/Pastry/Puffs (5) Pudding (9) Ramblings (22) Rice n Noodles (52) Seafood (7) Snacks (36) Step-by-Step (9) Stories (14) Tag (9) Trips (8) Vegetables (7) Video (3) Western (11)

Search This Blog

Loading...

Thursday, February 21, 2013

Suamiiiii???



Assalamualaikum...

Ingatkan siang tadi nak update, tapi banyak pulak benda yang nak kena buat. Jadi tak sempatlah nak update kat sini. Malam ni tadi, sempat update kat blog lagi satu, Journey MamaFaMi. Sempat update 2 entry sebab tak de nak menceceh banyak kat situ. Dan lagi, tak payah nak alihbahasa. Senang sikit kerja. Hehehe... Kebetulan, dua-dua buku yang mama update, bertemakan SUAMI. Buku-buku yang mama update tadi ialah :

PROJEK MEMIKAT SUAMI..... suami sendiri ye, jangan suami orang lain pulak... hehehe...

SUAMIKU, ENCIK PERFECT 10

Kalau nak tengok rupa paras buku-buku ni berserta sinopsisnya... ce klik kat tajuk buku yang berkenan di qolbu tu ye....

Lepas entry ni, mama nak update resepi apa eh? Entah kurun bilalah updatenya lepas ni... hahaha....

KEK ATAU ROTI?

Ce jawab ce...

Okaylah, minta diri dulu ye...
Selamat Malam...

Oh ya Mat, pintu, grill, tingkap, pagar... semua mama dah kunci... ngeh ngeh ngeh...


10 comments:

  1. Hi Sweetie, LOL... for a moment ingat suami you hilang, you buat iklan look for missing husben!!!!

    Joke joke ya, jangan marah.... no joke no fun kan?
    Pintu dan grill semua dah kunci, ingat nak singgah makan kek chocolate yang sedap tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Amelia... you are so funny! My hubby won't go missing la, touch wood. Dia mesti rindu dia punya honey bun yang fluffy macam teddy bear ni! Hahahaha....

      Delete
  2. Mama, lenkali kalau suami merajuk jgn citer taaauuu....hahaha, citer kita merajuk xpaaa...muehahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk... bila la pulak suami ku merajuk wahai Mak Aji. Suami i okay je tu ha... hehehe

      Delete
  3. Hi mama...promote buku...yang dah dibaca ke atau tolong author dia?

    kalau mama dah baca buku yg mula tu...tak mau juai second hand? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis...

      In my other blog tu, all the books listed in there adalah yang telah I baca. Bukan tolong promote ke apa tapi just to keep track what I've read and also might help others to decide on what to read.

      Buku tu pulak, like i said, bukan I punya... I pinjam my sister punya and she loves her books... not for sale... hehehe.. sorry. But you can actually browse kat internet, ada website yang jual buku second hand.

      Delete
  4. mama.. pie maker tu kan, 8 or 4 holes.. mana yg elok punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulan, actually dua dua pun sama je. Tapi rasa mama, kalau yang 8 punya tu, pies dia kecik dari yang 4 tu la. Mine, yang 4 tu...

      Delete
  5. Ding song...ding dong.... Mama Fami, buka pintu ley..... Ini ari I takde kerja very relax nak datang minum kopi dan merepek. Yuhhuuuu.... anybody home??

    Sayang, how are you? Take care ya, have a nice day.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiyooo... sorry meh... lambat bukak pintu. I sangat busy! How come you can be so relax goyang kaki where else I got like 1 million and 1 job to do ni. Huwaaaaa.....

      Gotta go for a vacation la like this...... ehem ehem....

      Delete

Please feel free to drop a comment or two... much appreciated... thank you!